четвъртък, декември 20, 2007

The 4400 - Една евтина боза

Изгледах четирите сезона на това сериалче, естествено с много прескачане, което се увеличаваше с всеки следващ епизод, може би само първия сезон минах през всичко.
Та защо боза, първо от сценария - неправдоподобен, несвързан, нещата се случват все едно в трети епизод някой сценарист се сеща за нещо и хоп нещото е в 4-ти, е не става така ебати, прекалено е изкуствено и повърхностно. За актьорския състав и по-специално женския - отвратителен, е как можаха да сложат толкова смотана агентка(Диана), едно че годинките и личат, второ че нито една еротична фантазия не може да вкара в чотурата ми, отгоре на всичко бяга толкова смотано за агент, тези агенти не минават ли едни курсове по подготовка, как може да ни набутат домакиня мислеща си, че тича след пазарската количка... Нататък всичко е една голяма евтиния, ефектите не струват, при хора с толкова способности не успяха да ни спретнат нито един истински екшън в който да стане мазалото. Естествено Heroes, въпреки прекаления инфантилизъм е доста напред пред бозичката "The 4400", може би ми влияе на преценката, след като гледам "The 4400" точно след него.
За пътуването във времето, за мене в "The 4400" няма никакви хора от бъдещето а извънземни, но пък пътуването ме дразни много заради обезсмислянето което вкарва прекалено е нереалистично, какво става ако убиеш някой в миналото - целия свят се пренарежда, аре глупости, ясно е че трябва да се измисли нещо по-добро, паралелни светове други измерения знам ли но не и това досадно пътуване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар