четвъртък, ноември 29, 2007

Строители на комунизма*

Чета последните изцепки на Йовко(Comment policy) по отношение на коментарите и определено продължава издигането на китайската стена. От целия изписан ферман имам чувството, че само научни трудове ще се публикуват като коментари, естествено ако са допаднали на автора.
Стига се и до
"Това не е публичен форум - това е моят личен сайт - моят виртуален дом - и други правила освен моята лична преценка към конкретния казус или момент не съществуват."
това значи ли, че който мисли като Йовко може и детско порно да си качва на сайтът? Значи ли че ако съм собственик на телевизия е нормално да си пускам каквото ми хареса и изобщо няма да ме ебе за обективността? щот мога да реша че това е моето ефирно прайвит пространство. Какво значи личен сайт, лично пространство което е общодостъпно - публично, все не ми става ясно, що не си го пише в Notepad като толкова се държи на личното? Е да де ама нали трябва да се гали блогърското его...
"Запазвам си правото да изтрия всеки коментар или да го оставя невидим, без каквото и да е обяснение, ако преценя."
Запази си и един еднопосочен билет за Китай... и "глей кво стаа" там.

*Естествено коментарите определено не са по-важни от автора на блога, всеки може да си коментира в собствения блог, самият Йовко като цяло е добре да присъства в блог-агрегатора ти, повечето от тезите му са добре обосновани, а и доста добри... но това не му пречи да бъде тотален ръб на моменти. Лично аз ще си спестя използването на коментари в блога му, който чувства че казва нещо :) и няма да го скъса професор Йовко да си коментира ;)

2 коментара:

  1. човекът обича да е многословен, за това си е похабил времето да "дефинира политика"

    преди години го бях зачел и забелязах, че редовно ми трие коментарите без да са никакви остри думи и изцепки :)

    ОтговорИзтриване
  2. Аз спрях да го чета и коментирам.

    ОтговорИзтриване