събота, ноември 24, 2007

Островът на изкушението - Калина във вихъра сието и малко история взета от тук
От десет години насам ДПС организира шумни тържества в памет на тримата атентатори от терористичната група "Ние", разстреляни през 1989 г. Групата е автор на най-кървавите диверсионни актове в новата ни история. Членовете на терористичната организация взривяват чакалнята на жп гара Пловдив, паркинга пред летище Варна, вагона за майки с деца на влака Бургас-София до гара Буново и сладкарница в хотел "Сливен" в едноименния град. Убити са 8 души, между които и деца, а 73 са осакатени и обезобразени за цял живот.

В тяхна чест през 1993 г. Ахмед Доган открива чешма-паметник в село Трънак, Бургаско. Лидерът на ДПС обяви детеубийците за герои и ги нарече "борци за права и свободи". Така една управляваща в момента партия, която претендира за лидерство на българския етнически модел //!!! , погазва паметта на невинно загиналите жертви от тероризма.
Какво ще се случи в щатите? ако някой реши да прави паметник на Осама бин Ладен? само че в България не само може ами и празненства се организират, на които Ахмед Доган възвеличава българоубийци за герои, това не е расизъм това за съжаление е грубата действителност. Хубаво е да се говори за тези неща, крайно време е да проявим наистина силна непоносимост към подобни процеси, да се спрат и изкоренят един път завинаги, време е ДПС да бъде обявена за противоконституционна партия заради етническия си характер, нека се спре и с мита за това колко умен е Ахмед Доган и как бил най-опитния политик, който един куп евтини медии ни набиват постоянно - Ахмед има своето стадо, което каквото и да направи ще гласува за него, има своите купувачи на гласове, своето финансиране от Турция.... но интелигентност или нещо за което да бъде уважаван - няма. Ето и една добра статия за него от Петър Волгин и Божан Петров

1 коментар: