понеделник, ноември 19, 2007

Съвети много, решения...

Много ми се искаше да съм недоволен от нещо, лошото е че няма от какво, е има ама нещо не ме вълнува особено, че чак и да пиша за него, днес явно е слаб ден за дразнителите ми. Само да спомена, че със съвети, напътствия, това така онова иначе и изобщо редене на слова колкото да се чеше езика, са се захванали доста блогъри, дори прекалено много , ъъъъ ми не им вярвайте много хехехе ... съвети много решения малко. Изобщо едно голямо разтягане на локуми, или презервативи, използвани.
Четох за стартирането на ТВ2, поредната телевизия с консултант Красимир Гергов, ебати да се пробвам и аз да го привлеча за консултант. Ей тук може да видите и дискусията, която е доста интересна, отново мутри, ченгета и али бали :))), като се замислиш никак не е лошо да си обясняваш всяко второ нещо с ченгетата, все пак много е просто, не си напрягаш особено мозъка, дори може си го запишеш някъде и после само ще си го пействаш насам натам.
Ето част от коментарите с мое участие
delyan: Колко мозък трябва да има човек за да допусне "Шоуто на Азис" по телевизията си? Селяни, селяни.........
voxy: Ами повече мозък от теб, защото най-важното е да предлагаш каквото се търси, а не каквото на теб ти харесва, затова някои успяват и печелят добри пари.
ани: за съжаление, 5 милиона мислят като voxy, затова сме на това дередже, искам да кажа политическо...
аааааааа ето защо сме били на това дередже - политическо??? :))))

Попаднах и на следното писание в статия на Юлиан Попов Как да направим от Бойко Борисов министър-председател - ІІ в Дневник
Това, че софийските сноби и софийската интелигенция, две наполовина съвпадащи общности, към които вероятно и аз се числя, го смятат за простак, няма да му навреди ни най-малко.
Уаууу софийски сноб и част от софийската интелигенция, не знам мене подобни писаници изобщо не ми звучат интелигентно, също статията нали е за Бойко не за това кой е и от кое е част автора...

Няма коментари:

Публикуване на коментар