четвъртък, октомври 11, 2007

Интелектуалци срещу Бойко

Тъй като простолюдието било за Бойко, нека видим кои не са, в тази тема ще пействам най-интересните коментари срещу Бойко, направени от силно-интелигентни хора

!!! Използваните цитати не изразяват позицията на автора на блога, разбирай моята ;)
От: СОФИЯ [Анонимен | гневно]
11 Октомври, 11:23
изтрит коментар в блога на Капитал

Как допуснахме едно провинциално пожарникарче да разширява града ни и да отваря широко вратата за още повече селяни. И това ли ще го изгледаме с очите си и ще си стоиме цъкайки и псувайки. Бат' Бойко, Бойко, Бойко Борисов, Генерала - истината е че името му е БОКЛУКА!!!
София не е Софията! Независимо, че доста покупонясваха в София и почти изцяло обезличиха града всички мйекащи, турчеещи и мангалски отрепки никога няма да са у дома си тук или казано по ясно В СОФИЯ ПРОВИНЦИАЛИСТИТЕ НЕ СА У ДОМА СИ И ТОВА ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ ТАКА И ЗА БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ!
БОКЛУКА трябва да ходи да си ##&*&^Р&& майката генерално!!! И ТОВА Е ЗАПОВЕД! БОКЛУК ПАДНИ ЗА 2000000000000 докато не получиш инсулт нема да ставаш!!!
НЕКА НЕ СТАВАМЕ БЕЗГЛАСНИ СВИДЕТЕЛИ НА ТОВА КАК ЕБАВАТ МАЙКАТА НА ГРАДА НИ!
НЕКА ЗНАЯТ КЪДЕ СЕ НАМИРАТ ИНАЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ КЛАНЯТЕ НА СЕЛЯНИ!
БОКЛУЦИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОНИЩОЖАВАНИ В ЗАРОДИШ ИНАЧЕ СТАВАТ МНОГО УСТОЙЧИВИ И ИЗДРЪЖЛИВИ, А ТУК НЕЩАТА СА ДАЛЕЧЕ СЛЕД СТАДИЯ "ЗАРОДИШ"!
И все пак могат да бъдат разрешени. Ако останем тихичко по домовете си, за да продължим да живуркаме животчетата си, някой ден ще видят как децата ни плащат за тази тишина!!!
СОФИЯ Е СТОЛИЦА НА БЪЛГАРИЯ, А НЕ ДЕЛИРИУМА НА НЕКВИ СЕЛЯНИ!!! ДАВАЙТЕ ДА МАЧКАМЕ!!!

- - - - - - - - -

новина:Бойко Борисов : Много е трудно да си сам срещу всички @ actualno.com

От: ГЕОРГИ
дата: 06.10.2007 04:41
ЕБИ СИ МАЙКАТА МРЪСНО ДОЛНО КОМУНИСТИЧЕСКО ЧЕНГЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!БСП-БКП-НДСВ-Г ЕРБ.КАКВА Е РАЗЛИКАТА.НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ НАГЛЕДЦИ!!!!!!!!!!!!!МАРИН ЗАИМО-КАНДИДАТЪТ НА ИСТИСКИТЕ СОФИЯНСИ-НА НАЩИЯТ ГРАД!!!!!!!!!!!

От: marvelis
дата: 05.10.2007 20:48
То бива тапигьозлък и гьонсуратлък,ама тая мутра няма спиране?Освен Костов,дали знае друг политик в НРБ, този гавазин на бай Тошо и на царо? Държавата не е пожарникарска кола ,та да мяташ маркучите напред-назад и да пунтираш работа,нали видяхме какво направи с боклука,кучетата,Софийска вода,дупките и пътищата? Стига,имай милост за бедните и заслепените,че тя...палачинката се обръща,нали го знаеш? И,няма по-забравен човек от псевдополитик!!!!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар