петък, август 31, 2007

Агенти на новото време

При тях омразата е водеща, обединяваща, мразят всички свързани по какъвто и да е начин с ДС, няма никакво значение с какво са се занимавали, те лепят печата негоден на всекиго. Последния пример е Президентът ни - Георги Първанов, колкото и да не ми е симпатичен - адски грозна е кампанията Анти Гоце, при положение че в досието му няма нито едно аморално негово действие за което да бъде съден. Доста дървено ми изглеждат висящите с табелите пред президентството всеки понеделник, отгоре на всичко опорочават името на Анна Политковская. Този лов на вещици не може да се прави от нормални, честни хора, същите присмиващи се на демонстрирането на религиозност от някои висши червени функционери, забравят един от лайтмотивите на Библията - прошката, забравят че преди всичко всеки е човек, готови са да съсипят живота на всекиго, точно както някои от агентите на ДС и приликите им точно с тези които мразят са поразителни.
Бойко Борисов е следващия обект попаднал в полезрението им, абсолютно съм сигурен че същите са изсипали солидно количество плюене и срещу Царя, та за Бойко си имат дори анти-блог - списван от шест анонимни мишки, целият блог е изпълнен със забележете предположения и естествено всичките с негативен оттенък. Факта че 14-те кривинки по "Цариградско шосе" се превръщат в главен проблем за който виновен е не изпълнителя а възложителя, при положение че за изпълнител е избрана "Пътища и Съоръжения" - бившата общинска фирма, която е с дългогодишен опит в сектора, какво говори, кой може да е сигурен в това как ще се свърши работата, да не би някой от изпълнител и поръчител да е искал подобен резултат? А както се вижда нещата ще се оправят, а защо нищо не се казва за безупречния ремонт на съседния "Шипченски проход" примерно? Същите правят някакви уникални изводи особено в рубриката си - "Какво разбираме от тази новина" - какво може да разбереш и нормално ли е да си правиш изводи при толкова манипулативно представени факти - примерно от направени 100 ремонта един е неуспешен и те ти представят точно този и "Какво разбираме от този неуспешен ремонт" - че е некадърен кмета, страшен анализ. Изобщо да направиш анти-блог, в който да се представяш за обективен и като изискване за нови автори да сложиш

"За контакти:
Ако имате нещо да ни казвате, пишете коментари под някоя от статиите. Ако искате да станете автор в този блог, заявете го и ще ви изпратим покана, след като се убедим от досегашни ваши публикации, че сте обективен. "

си е цинизъм, естествено за да се убедят че си обективен вероятно трябва да си анти-Бойко :))) много обективно.
Какво разбираме от този блог :)))) - че фашизираните откачалки и доносници на новото време не са само в СКАТ

Няма коментари:

Публикуване на коментар