неделя, август 05, 2007

Патка на месец юли - Миролюба Бенатова

Приза и се връчва за истеричното и поведение в отразяването на завръщането на "медиците"ни, за необективното отразяване на случая, за манипулирането на зрителя и спестяването на основни факти, както и части от биографията на сестрите. За изключително едностранен поглед върху целия случай и проявата на елементарна журналистика - журналиста не може да бъде фен на някого - той отразява събитията такива каквито са!

6 коментара:

 1. Който е написал това е пълен олигофрен! Миролюба Бенатова е една от най-добрите журналисти в България. Ако ти, който си написал това, някога постигнеш и половината от това, което тя е постигнала тогава ще имаш правото на критика към нея. Единствената патка тук си ти! И то не само на месец юли!Кретен!

  ОтговорИзтриване
 2. ами мое мнение, не претендирам че е така, мене не ме кефи

  ОтговорИзтриване
 3. Интересно, че всеки, който ръси обиди и прави характеристики другиму никога няма доблестта да се подпише със собственото си име и предпочита да го прави анонимно :)

  Voxy, сефте попадам на блота ти и се поразравох из архивите ти :) и те поздравявам за позицията ти, защото преценката ти за Бенатова е абсолютно вярна и правилна.Същото е усетил и "Gan,s" и е написал тема в блога си по повод друга нейна изява.

  Тя се оказа един от най- големите манипулатори на българското общество с това т.нар. "Дело на медиците" ни, но и не само с него.

  Жената си гони кариерата и интереса и другата страна на нещата не я интересува, защото за нея такава просто няма.
  Напълно зяслужено й отреждаш този приз!!!Поздравления!

  Видяха се кои са медиците, какви са и как набързо им затвориха устата с укази за помилване, с уж заведено "дело на мъчителите" и прочие лакардии....Тъй че, поздрави!

  Важно е какво ще чуеш, но по-важно е как ще го осмислиш и какво ще прочетеш между редовете или ще се сетиш за неказанато, премълчаното и нарочно укритото.Може го само оня, който мисли!

  ОтговорИзтриване
 4. Я не обиждайте патките-нямат нищо общо с БТВ!Жената си е вярна на племето си...краде,лъже и убива!Познайте кое е...Аман от подлоги като нея!

  ОтговорИзтриване
 5. Ей, стига сте говорили глупости за Миролюба! Вие птк сте големи разбирачи.Защо не отидете да вършите нейната работа като сте такива професионалисти? Я се погледнете вие какво сте преди да обсъждате другите и да лепите етикети. ОЛИГОФРЕНИ. Миролюба Бенатова в момента е сред най-добрите журналисти в България, да не кажа най-добрата. Всички останали да си гледат работата!

  ОтговорИзтриване