неделя, август 05, 2007

5-те юлски шита

1. Отхвърлянето на принципа на уседналост при гласуване - това беше постигнато с гласовете на ДПС и БСП. И тази година ще има анадолски автобуси с изселници, които идват един път в България за да гласуват и всички чинно и под строй за ДПС, това ако не е протурска политика здраве му кажи, съмнявам се че някой просто ей така ще реши да ходи на майната си да гласува... Жалкото е че има партии, в случая като БСП, които заради кокала за готови да ебат майката на всичко българско, на националния ни суверинитет... Идеята за уседналост е съвсем чиста и логична, няма как хора които не живеят тук да имат право на глас, за мене и тези с двойно гражданство не би трябвало да го имат. Същата партия не подкрепи отец Саръев, който беше подкрепен от ГЕРБ, ВМРО и Атака до този момент в Кърджали като единна кандидатура, срещу турската такава очевидно е че БСП се превръща в един протурски лост на Ахмед Доган.

2. Истерията с медиците - затваряне на очите пред проявената от тях немарливост, само защото няколко медии ни набиват истеричйно че не са виновни в заговора срещу Джамахирията, ми не са, но са алчни мърли, а сега поредния роднина си прави устата за обезщетение - 100.000 евро трябвало да бъде и забележете България да им ги дала, лелее, мина като че ли радостта от завръщането на медиците и започна алчността.

3. Привикването на блогъра Мишел (подробности...) в полицията.

4. Смяната vbox7.com към zazz.bg, хубаво е че името беше върнато. Тук обаче има и друг проблем и той е в изключително слабия дизайн на сайта, както и елементарната функционалност която предлага.

5. Хотелиерският рев - след толкова години на бурни строежи по черноморието ни, не може да не са очаквали момента с празните легла - въпреки че сезона се очертава изключително успешен като цяло е факт, че е пълно с излишни постройки, които с времето очевидно ще гризнат дръвцето

Няма коментари:

Публикуване на коментар