понеделник, април 09, 2007

EGO - или поредното списание

Взимам си първия брой на EGO - наследника на Егоист и си спомням как тръгна Егоист - като едно преди всичко тийн списание и докъде стигна - пенсионерско, с главен редактор Георги Лозанов. Зарязах Егоист още преди две години може би вероятно накрая това са направили почти всички. Въведението от Мартин Захариев - издадетеля е наистина добро, винаги съм го харесвал като автор. Но кое е първото което ми се набива - това ще е ПОРЕДНОТО списание занимаващо се с възвеличаването на УСПЕЛИЯ МЪЖ, никъде не видях критика спрямо някой освен едни мазни локуми които се разтягат от до, върха беше интервюто с Краси Гергов - основния фактор в БГ рекламата. Нито един неудобен въпрос, нито едно споменаване на бТВ, GTV или FOX Life; абе хора не знам ама при всички "успели мъже" пътя е все един и същ с много трудности и тръгнали ей така от нищото, ама всички се повтарят и не знам кой го ебе как и Краси Гергов е тръгнал. Адски безсмислено интервю основното в което беше как Георги Неделчев и Мартин Захариев влезнали с ягуара на Мартин, как си подхвърляли голф-топките като казах голф веднага се чудя, абе този Гергов наистина ли се кефи на голфа или го прави по задължение и от снобаризъм.
Класацията Топ 50 на най-влиятелните мъже в България е добро попадение - естествено водач е Бойко Борисов, няма отърваване от него ей, ама иначе съвсем заслужено си печели все пак май на всички ни е ясно че това е следващия министър председател.
Минавам натам и попадам на мнението на Вълчо Клаудов или къв беше за торентите уау ама тоя пич как му дават да пише в уж луксозно списание за успелия мъж, след като от иронията с която говори за нет потребителите(тези възмутени от спирането на някои тракери) се усеща един комплексарски и адски дървен поглед, отделно и недостатъчно добър, обхватен и убедителен начин да ни каже че всъщност трябва да си плащаме.
Като цяло първия брой почти ме е убедил да си взема и втория, не защото съм успял мъж, но тва че е за успелия мъж не би ме спряло ;),най-вероятно обаче ще стигна до него все пак не обичам да чета лиги, а градивна критика, тези мазни баници които един куп журналисти въртят не ми понасят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар