събота, декември 16, 2006

Списанията атакуват

Ноември беше месеца на новите световни списания, появиха се първите броеве на FHM, MAX, Computer Bild

за мене попадението е Computer Bild - http://www.computerbild.bg/, определено мога да го наредя сред малкото полезни IT списания в България. Много добре систематизирано с отличен подход към обикновения читател


FHM е поредното мъжко списание, направо като че ли мъжете в България се увеличаваме адски бързо. След Playboy, Maxim вече и FHM е тук, вероятно щото ще излиза още три месеца в щатите и прекратява участието си там, като цяло първите броеве винаги са интересни, затова пък втория също ми хареса, попаденията бяха 50-те най гадни професии в света, Емилия въпреки доста постното DVD, което не разбирам изобщо причината да се прави, ама как да е, секс библията и цялата шарения, в която все пак има стил, но лошото е че като че ли липсваха стойностните, задълбочени и академични размисли, някак прекалено много шарения, с която след два броя ще свикна и ще искам да прочета нещо все пак.

MAX - ме разочарова, ако отворите списание преди 10 години, то изглежда по същия начин, нищо не се е променило, някак адски изостанал дизайн и стил и дори присъствието на малкото нет в него една статийка за тубата/YouTube/ не вкарва нещо свежо. Искам си шаренията на FHM, там определено е по-свежарско.Като споменах Емилия... аре едно поздравче, за тези които не си скубят косите като чуят чалга(то тва не е чалга ама к'во ds обясняваме)

Няма коментари:

Публикуване на коментар